Dispositiu especial per als socis amb discapacitat

Dispositiu especial per als socis amb discapacitat

El Club, juntament amb la Creu Roja Catalunya, ha preparat un servei d’atenció i suport per als socis discapacitats que seran a la final de la Lliga de Campions

Un total de 24 socis amb discapacitats, juntament amb els seus respectius acompanyants, podran gaudir de la final de la Lliga de Campions. Aquest col·lectiu de socis tindrà el suport en tot moment del personal del Club i de Creu Roja, tant a l’aeroport, als avions i en els trasllats d’anada i tornada entre l’aeroport i l’Estadi Olímpic de Berlín. A més, el dispositiu comptarà amb el suport logístic a Berlín de la Creu Roja alemanya.

Des de l’Oficina Atenció Especialitzada (OAE) s’ha coordinat, juntament amb la Creu Roja Catalunya, el dispositiu per al desplaçament a Berlín d’aquest col·lectiu de socis amb discapacitats.

Aquesta és la quarta final que el FC Barcelona, a través de l’OAE, organitza un dispositiu específic per al col·lectiu de socis amb discapacitats. Les tres primeres van ser durant les finals de la Copa del Rei de l’any 2014 i 2011 a València, i el 2012 a Madrid. El d’enguany és el desplaçament que reunirà un nombre més elevat de socis d’aquest col·lectiu.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL LLIGA DE CAMPIONS++::http://www.fcbarcelona.cat/final-champions-berlin-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut