El Barça fitxa Diego Quintela, però el cedeix al Santiago Futsal

El Barça fitxa Diego Quintela, però el cedeix al Santiago Futsal

Quintela arribarà al FC Barcelona a l’estiu del 2016, després d’un any de cessió al Santiago Futsal

El FC Barcelona i el Santiago Futsal van arribar a un acord el passat 26 de gener del 2015 per a la incorporació del jugador Diego Quintela a la disciplina blaugrana per a les properes tres temporades. El jugador jugarà cedit a l’equip gallec la temporada 2015/16. Els dos equips han acordat que el jugador arribi a la disciplina culer la temporada 2016/17.

Jove golejador

Quintela és un ala pivot corunyès nascut l’any 1991 i que ha jugat sempre al Santiago Futsal a la LNFS, i que des de la temporada 2010/11 forma part del primer equip gallec. El jugador està sempre entre els més golejadors del seu equip, i la temporada passada va aconseguir 15 gols a la LNFS. La temporada anterior, la 2013/14, va assolir el seu rècord, 19.

Jugador complet

El gallec es caracteritza pel seu bon un contra un, que li permet desfer-se dels seus rivals i encarar la porteria amb facilitat. Això ha fet que el seleccionador nacional l’hagi cridat per a alguna convocatòria amb la selecció espanyola. A més, és un bon defensor i no permet que els seus rivals se’n vagin amb facilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut