El FC Barcelona obté els serveis d’Adolfo

El FC Barcelona obté els serveis d’Adolfo

El jugador jugarà la temporada 2015/16 cedit a l’equip colomenc

El FC Barcelona va obtenir el 27 de febrer passat els serveis d’Adolfo, un dels joves amb més projecció del futbol sala espanyol i que ha signat per a les properes quatre temporades, tot i que jugarà cedit la temporada 2015/16 a l’equip colomenc.

Adolfo jugarà cedit al Marfil Santa Coloma la temporada 2015/16, però les tres següents les passarà a les ordres de Marc Carmona. Aquest hàbil jugador és un dels prodigis que pugen fort, i el FC Barcelona ha decidit apostar per ell.

Jugador molt complet

Adolfo és un jugador dretà que juga en la posició d’ala i que té un un contra un molt perillós. A més, és capaç de xutar amb les dues cames, i és un bon defensor. És tracta, doncs, d’un jugador molt complet que la temporada vinent creixerà a l’equip colomenc fins que faci el salt al Barça un any més tard.

Olfacte de gol

El jugador nascut a Santa Coloma de Gramenet va néixer el 1993 i està en constant creixement. Aquesta temporada que acaba de finalitzar ha anotat 24 gols al Marfil Santa Coloma, i ha superat els 23 d’un any abans. La temporada 2012/13 va fer-ne 21.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut