S'amplia el termini per reservar plaça en els autocars gratuïts

S'amplia el termini per reservar plaça en els autocars gratuïts

Els socis interessats es podran inscriure fins al dimecres 15 de juliol al servei de transport des de Girona, Tarragona o Lleida

El FC Barcelona ha decidit ampliar el termini per inscriure’s en els autocars gratuïts que el Club posa a disposició de tots els socis per anar a votar el dia de les eleccions a la Presidència, el 18 de juliol. El procés per fer la reserva finalitzarà el dimecres 15 de juliol, a les 19 hores, i els interessats hauran d’omplir un formulari a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, o bé posar-se en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) de manera presencial i/o per telèfon (902 1899 00).

El dispositiu de desplaçament gratuït en autocar tindrà sortides des de Lleida, Girona i Tarragona, atès que és el territori de més densitat geogràfica de socis electors que es troben domiciliats. I hi haurà dos torns, un al matí amb sortida a les 9 hores i tornada a les 15.30 hores, i l’altre serà a la tarda amb sortida a les 15.30 hores i tornada a les 21 hores. La ruta es farà directament sense aturades i els autocars estacionaran a l’aparcament de la UB a la Zona Universitària (carrer Martí i Franquès).

- Tarragona: Estació d’autocars situada a la plaça Imperial Tàrraco, n. 1.
- Lleida: Camp d’Esport de Lleida, situat a la travessera del Dr. Fleming, s/n.
- Girona: Pavelló Municipal de Girona-Fontajau, situat a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, n. 22-24.

El dispositiu està organitzat pel Club a petició de la Comissió Gestora amb l’objectiu de facilitar i fomentar la participació. És gratuït i el soci podrà inscriure un màxim de dos acompanyants. A l’hora de fer la inscripció caldrà identificar-se amb la clau de soci i el codi personal (PIN). A més de poder incloure dos acompanyants, també es podran fer peticions conjuntes amb altres socis, fins a un màxim de quatre, i els seus respectius acompanyants en cas que així es desitgi.

El Club es posarà en contacte amb el soci sol·licitant a través del correu electrònic, en què se l’informarà del número d’autocar assignat per dur a terme el desplaçament i la confirmació del lloc de sortida.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formtacompanyem.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

La Confederació de Penyes també ofereix transport gratuït

Paral·lelament, la Confederació de Penyes també ha organitzat un dispositiu d’autocars gratuïts per a tots els socis penyístes, i en el marc del programa ‘Socis fem Penya’, ha obert aquest servei a la resta de socis del FC Barcelona. Entre demà i dimecres s’acabaran de tancar els punts de sortides dels autocars, que seran dins el territori català, i s’informarà de com beneficiar-se d’aquest servei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut