A quina mesa he de votar?

A quina mesa he de votar?

Les 136 meses electorals s'ubicaran a les carpes de votació situades a l'esplanada de l'Auditori 1899 del Camp Nou

Aquest dissabte 18 de juliol un total de 109.637 socis del FC Barcelona estan cridats a les urnes per escollir el president de l'Entitat per als pròxims sis anys. Per poder exercir el dret a vot caldrà identificar-se a la mesa corresponent amb el DNI (o equivalent en el supòsit de persones estrangeres), passaport o carnet de conduir, que han d'estar en vigor a la data de votació.

L'esplanada davant de l'Auditori 1899 serà el lloc on estaran ubicades les carpes de votació i per tant on estaran les 136 meses electorals ordenades alfabèticament per cognoms i distribuïdes en 14 passadissos.

Durant aquests dies els socis han rebut a casa una targeta amb la informació personalitzada d'on han de votar. En aquesta targeta apareix per quina entrada s'haurà d'accedir a l'espai de votacions, que per a tothom serà l'accés 15. En aquest imprès també hi apareix el passadís i la mesa on el soci haurà de votar. 

[[BOTOVERMELL::Consulta a quina mesa has de votar++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/171/622/original/20150703_Salts_Meses_-_Eleccions_2015_word.v1436800028.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Carnet de soci per gaudir de les activitats

Els socis que vulguin accedir a les activitats que durant tot el dissabte hi haurà al Camp Nou hauran de portar el carnet de soci. Cada soci podrà accedir a la zona d'activitats amb un màxim de dos acompanyants. També serà imprescindible el carnet de soci per entrar als pàrquings gratuïts que el Club habilitarà dins l'Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut