Aparcament gratuït al Camp Nou per als socis el dia de les eleccions

Aparcament gratuït al Camp Nou per als socis el dia de les eleccions

Caldrà mostrar el carnet de soci a l'entrada dels accessos per poder utilitzar la zona d'estacionament habilitada

El FC Barcelona, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat el dia de les eleccions, habilitarà dins les instal·lacions blaugrana aparcaments perquè els socis que vinguin amb vehicle a votar puguin estacionar-lo.

Hi haurà cinc punts per accedir als pàrquings de l’Estadi que seran l’accés 1, situat davant la Masia, els 8A i 8D, que es troben a l’avinguda Joan XXIII, i els accessos 20 i 21, als quals s’haurà d’arribar pel carrer de la Maternitat. A més també estarà disponible per als socis l’aparcament de la Zona Universitària, ubicat al carrer Martí i Franquès.

L’horari d’obertura dels aparcaments serà de 8.15 del matí a 9 del vespre i per poder entrar serà obligatori mostrar el carnet de soci. L’inici de les votacions és a les 9 del matí, i per tant els socis que arribin abans en cotxe i aparquin dins del Camp Nou hauran d’anar, un cop estacionat el vehicle, a l’accés 15 fins que obrin les portes de la zona de votacions.

L’espai d’aparcament a les instal·lacions del FC Barcelona el dia de les eleccions és gratuït i el Club es reserva el dret de limitar l’accés en el cas que estigui ocupat.

Punts d’acreditació per a la zona d’activitats

Per al dia de les eleccions s’ha organitzat una gran festa amb més d’una vintena d’activitats per a totes les edats, que van des de fer-se fotos amb el triplet fins a un Tour exclusiu per les instal·lacions del Camp Nou. La zona d’activitats se situarà a l’esplanada davant de Tribuna i estarà oberta de les 9 del matí fins a les 9 del vespre (a les 20 hores es tancarà l’accés d’entrada). Per accedir a aquesta zona els socis hauran de mostrar el carnet de soci en un dels 9 punts d’informació repartits per les instal·lacions, on se’ls entregarà una polsera per poder-hi entrar. Cada soci podrà accedir-hi amb un màxim de dos acompanyants.

Accessos per als vianants

Els accessos pels quals els socis podran accedir a peu al Camp Nou seran l’accés 2, el 9, el 15 i el 18. L’accés 15 serà l’entrada principal de l’espai de votacions. Recordem que per votar és imprescindible presentar el DNI (equivalent en el supòsit de persones estrangeres), el passaport o el permís de conduir vigents. La sortida de la zona de votacions, en cas que no es vulgui gaudir de la zona d’activitats, s’haurà de fer per l’accés 16.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut