El projecte ‘+Hockey’, guardonat amb el Premi Nacional Infanta Sofia

El projecte ‘+Hockey’, guardonat amb el Premi Nacional Infanta Sofia

Coordinat per Jordi Lobo, vinculat a la secció d’hoquei herba del FC Barcelona, la iniciativa treballa per a la integració dels esportistes amb discapacitat intel·lectual

El projecte ‘+Hockey’, que treballa per a la integració dels esportistes amb discapacitat intel·lectual, ha estat guardonat amb el Premi Nacional Infanta Sofia, dins els Premis Nacionals de l’Esport del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.

Impulsat per l’hoquei català i la Federació Catalana d’Hoquei, i coordinat per Jordi Lobo –que fa més de 20 anys que està vinculat a la secció d’hoquei herba del FC Barcelona–, aquesta iniciativa va néixer a Barcelona l’any 2006, amb la idea que els clubs convencionals creessin seccions especials per als joves amb discapacitat intel·lectual.

Actualment a Catalunya hi ha 23 equips federats de Special Hockey implicats en el projecte, amb uns 300 joves que practiquen aquest esport arreu del territori. A més, des del 2013 se celebra una petita Lliga. El premi s’entregarà juntament amb la resta de guardonats pels Reis d’Espanya, en un acte que encara no té data però que serà després de l’estiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut