Estiu de seleccions per als joves de l’handbol blaugrana

Estiu de seleccions per als joves de l’handbol blaugrana

Nou jugadors de l’handbol formatiu blaugrana han format part de diverses convocatòries de les seleccions estatals de categories de formació

Aleix Gómez i Oriol Rey són al Brasil per jugar el Campionat del Món Júnior d’handbol. Xoan Ledó, Daniel Dujshebaev, Josep Folques, José Oliver i Xavi Castro han estat convocats per a la disputa del Mundial Juvenil, i Martí Villoria i Ivan Cerezo van formar part de la selecció espanyola promeses.

Blaugranes al Campionat del Món Júnior

Aleix Gómez i Oriol Rey, jugadors que aquesta temporada han jugat ja amb el primer equip del Barça d’handbol, formen part de la selecció espanyola Júnior que és al Brasil per disputar el Campionat del Món de la categoria.

Qatar, Angola, Portugal, Sèrbia i Romania seran els rivals dels joves blaugrana, dos jugadors que s’incorporaran a l’‘stage’ del primer equip a d’Encamp, que tindrà lloc del 3 al 7 d’agost. Fran Revuelta i Àlex Márquez, del segon equip, també pujaran a terres andorranes per treballar a les ordres de Pascual.

Cinc blaugranes a Rússia

Xoan Ledó, Daniel Dujshebaev, Josep Folques, José Oliver i Xavi Castro han estat convocats per a la disputa, del 8 al 20 d’agost, del Campionat del Món Juvenil de seleccions que tindrà lloc a Iekaterinburg (Rússia).

Els joves blaugrana tindran com a rivals Egipte, Islàndia, Veneçuela, Alemanya i Noruega. Alhora, Martí Villoria i Ivan Cerezo van formar part de la selecció espanyola promeses, la qual va jugar un torneig a França al mes de juny, en què van superar Polònia i Dinamarca i van empatar amb els amfitrions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut