El desè torneig de futbol-7 inicia el programa d’activitats del Congrés Mundial de Penyes

El desè torneig de futbol-7 inicia el programa d’activitats del Congrés Mundial de Penyes

Els camps annexos del Miniestadi han reunit 256 participants de 16 equips alevins i benjamins

Aquest dilluns, 3 d’agost, ha començat a disputar-se als camps annexos del Miniestadi el X Torneig Internacional de Futbol-7 de Penyes, la primera de les activitats lúdiques que es desenvolupen amb motiu del XXXVI Congrés Mundial de Penyes, que se celebrarà dimecres.

Després de l’acte de presentació, que va tenir lloc ahir, diumenge, a l’Auditori 1899, i que va ser presidit pel director del torneig, l’exjugador Paco Clos, a les nou del matí d’avui, dilluns, s’ha donat el tret de sortida del Torneig de Futbol-7 de Penyes, en què participen 16 equips representants de penyes de diferents zones territorials, amb un total de 256 nens i nenes inscrits.

Nou equips alevins i set de benjamins juguen avui i demà un torneig marcat pel joc net i els valors blaugrana. En aquesta primera jornada es disputen els partits corresponents als diferents grups, mentre que dimarts tindran lloc els partits que configuraran les classificacions finals, així com la cerimònia de lliurament de premis.

Altres activitats

Juntament amb els partits finals del Futbol-7, les activitats lúdiques del Congrés Mundial de Penyes d’enguany continuaran demà mateix amb la celebració del IV Torneig de Cartes de Penyes del FC Barcelona, que tindrà lloc a partir de les 16.00 hores a l’Auditori 1899, i amb el sopar popular, que es farà a la nit a l’esplanada del mateix Auditori.

Les activitats del Congrés finalitzaran dimecres, al matí amb l’acte institucional i el dinar de gala al Palau de Congressos de Catalunya, i a partir de les 16.00 hores amb el IV Torneig Penyes Futbol Games a l’Auditori 1899.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut