Contactes entre el FC Barcelona i la UEFA a Tbilissi

Contactes entre el FC Barcelona i la UEFA a Tbilissi

Dilluns i dimarts es van mantenir una sèrie de trobades a Geòrgia per seguir tractant la sanció imposada a la nostra entitat per l’exhibició d’estelades a l’última final de la Lliga de Campions a Berlín

El FC Barcelona i la UEFA han mantingut durant els dos últims dies una sèrie de trobades a Tbilissi (Geòrgia) per seguir tractant la sanció imposada a la nostra entitat per l’exhibició d’estelades a l’última final de la Champions a Berlín.

Representants del FC Barcelona han mantingut contactes personals amb el president de la UEFA, Michael Platini, amb el secretari general, Gianni Infantino, i amb el director de competició, Giorgio Marchetti.

El FC Barcelona ha reiterat la seva oposició a la sanció esmentada i el seu desig que el Club no segueixi rebent més sancions per aquest tema.

La UEFA prohibeix explícitament qualsevol manifestació política als estadis, però el FC Barcelona continua defensant que els seus socis i aficionats puguin exhibir estelades tal com ho han fet en els darrers anys sense generar cap conflicte, acció que reflecteix el sentiment de molts aficionats catalans seguidors del nostre club.

La UEFA ha agraït al FC Barcelona la iniciativa de la nostra entitat de tractar el tema en l’àmbit de la negociació i no des del terreny de la confrontació juridicoadministrativa. Les converses entre el FC Barcelona i la UEFA continuen obertes.

El FC Barcelona es mostra satisfet fins al moment per la bona predisposició de la UEFA perquè continuï el diàleg com a únic camí per assolir una solució consensuada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut