El Barça Lassa d’hoquei patins arrenca la seva estada a El Montanyà

El Barça Lassa d’hoquei patins arrenca la seva estada a El Montanyà

L’equip blaugrana ha sortit a primera hora del matí des del Palau Blaugrana i ja ha completat la primera sessió d’entrenament Des d’aquest dilluns i fins divendres els de Ricard Muñoz s’exercitaran en doble sessió

El Barça Lassa d’hoquei patins ha començat aquest dilluns la segona setmana de la pretemporada. S’ha traslladat fins a El Montanyà, a Seva, per exercitar-se matí i tarda i seguir amb la preparació de la nova temporada, que es presenta apassionant i amb set títols en joc. La temporada començarà oficialment l'1 de setembre, i el nivell d’intensitat creix dia rere dia després d’una setmana amb sis entrenaments.

Els deu jugadors del primer equip, a més dels júniors Nil Roca, Blai Roca, Sergi Aragonès i Sergi Llorca, estaran presents tota la setmana en unes sessions que combinen el treball de pista i el tàctic durant el matí i el treball físic a les tardes. A més de treballar dur també hi haurà temps per relaxar-se i refrescar-se amb sessions de piscina diàries després dels entrenaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut