El 31 d’agost s’inicia el procés d’inscripció per a la Llotja Oberta de l’Estadi i el Palau

El 31 d’agost s’inicia el procés d’inscripció per a la Llotja Oberta de l’Estadi i el Palau

Els socis que vulguin veure un partit de futbol o de les seccions professionals des de la Llotja Presidencial han d’omplir un formulari disponible al lloc web fins al 30 de setembre

El dilluns 31 d’agost s’inicia el procés per inscriure’s a la Llotja Oberta del Camp Nou i del Palau Blaugrana, que estarà obert fins al 30 de setembre. Una temporada més el Club posa a disposició dels socis la possibilitat de veure un partit des de la Llotja del Camp Nou, en el cas del futbol, o bé des de la zona noble del Palau Blaugrana, per als partits de bàsquet, handbol, futbol sala i/o hoquei patins.

Tots els interessats hauran d’inscriure-s’hi en un formulari disponible al lloc web del Club, i si se supera el nombre d’inscrits respecte del nombre de places disponibles es farà un sorteig davant de notari el 2 d’octubre. En cas contrari, les places s’assignaran per ordre en què s’ha fet la inscripció.

Llotja Oberta al Camp Nou

La Llotja Oberta al Camp Nou va dirigida als socis majors de 18 anys, independentment que siguin abonats a l’Estadi o no. Aquesta temporada, com a novetat, per als qui vulguin gaudir de la possibilitat de veure un partit de Lliga des de la Llotja, serà imprescindible omplir el formulari disponible a partir del 31 d’agost al lloc web del Club.

Només es podrà fer una única sol·licitud per soci, i per optar-hi, a més de ser major d’edat, caldrà estar al corrent del pagament de la quota de soci, haver renovat el carnet segons la normativa vigent establerta i no estar sancionat pel Comitè de Disciplina i/o Antiviolència.

En cada partit de Lliga al Camp Nou d’aquesta temporada 2015/16 hi haurà reservades cinc places més acompanyant per a la Llotja Oberta, de les quals quatre seran per a socis inscrits en el formulari i una altra, per a un soci senador. En el cas dels senadors, que són els primers 1.018 socis del Club, entraran automàticament dins d’un sorteig especial.

Els guanyadors podran anar a la Llotja Presidencial acompanyats d’un familiar de primer grau, que no caldrà que sigui soci. Si hi volen anar amb un familiar d’un altre grau o amb algú amb qui no existeix relació familiar, serà imprescindible que aquest sigui soci del Barça.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++LLOTJA OBERTA CAMP NOU::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formllotjaoberta2015.php?_ga=1.51343785.1436596734.1421152761::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Llotja Oberta al Palau

També el 31 d’agost s’obrirà el formulari per als socis del FC Barcelona per inscriure’s a la Llotja del Palau Blaugrana. Una iniciativa que aquesta temporada 2015/16 ofereix la possibilitat de veure des de la zona noble un dels partits de bàsquet de la Lliga Regular, els partits d'handbol de la lligueta de classificació de competició europea, tres partits de futbol sala de Lliga, o bé tres partits d’hoquei patins de l'OK Lliga.

S’hi poden inscriure els socis del FC Barcelona majors de 16 anys que estiguin al corrent de pagament de la quota de soci, que hagin renovat el carnet segons la normativa vigent establerta i que no estiguin sancionats pel Comitè de Disciplina i/o Antiviolència.

No és necessari ser abonat a cap secció professional, i en un mateix formulari es podrà triar la secció (una, diverses o totes) a què es vol assistir a veure un partit des de la Llotja del Palau.

La Llotja Oberta del Palau sorteja cinc places per a socis per a cada partit inclòs a la iniciativa, i cada guanyador hi podrà anar acompanyat per un familiar de primer grau, que no caldrà que sigui soci. En cas contrari, si es tracta d’un familiar d’un altre grau o algú amb qui no es té cap tipus de parentesc, serà obligatori que sigui soci.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++LLOTJA OBERTA PALAU::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formllotjaobertapalau2015.php?_ga=1.51343785.1436596734.1421152761::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut