Amb la mirada a la Lliga de Campions

Amb la mirada a la Lliga de Campions

L’equip ha entrenat al camp 2 de la Ciutat Esportiva preparant la tornada dels vuitens de final de la competició europea

Tornada a l’activitat de la plantilla d’Ernesto Valverde després de la victòria contra el Rayo Vallecano el passat dissabte a la Lliga (3-1) amb gols de Piqué, Messi i Suárez. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on els jugadors que van participar en el matx contra el Rayo han fet treball de recuperació post partit. També han entrenat Morer, J. Cuenca i O. Busquets del Barça B. Abans de l’entrenament, la plantilla s’ha fet la fotografia oficial de la temporada 2018/19.

El proper entrenament ja serà aquest dimarts a les 18.45 hores, en l’última sessió abans d’afrontar la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra l’Olympique de Lyon, el proper dimecres a les 21 hores al Camp Nou. Abans de l’entrenament, el tècnic Ernesto Valverde i un jugador sortiran en roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut