La foto de família del futbol blaugrana

La foto de família del futbol blaugrana

Els membres del primer equip masculí i femení del FC Barcelona s’han fet la ja habitual fotografia conjunta abans d’afrontar una setmana clau

Per tercer any consecutiu, els jugadors del primer equip masculí i les jugadores del primer equip femení s’han fet la ja habitual fotografia conjunta del futbol blaugrana. Totes dues plantilles han realitzat la foto oficial de la temporada 2018/19, que ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, els dos entrenadors Ernesto Valverde i Lluís Cortés, a més de tots els membres d’ambdues plantilles.

La sessió de fotos ha tingut lloc al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper enmig d’un gran ambient, amb una trobada que demostra –un cop més– la gran aposta del Club per a tots dos conjunts.

La foto, abans d’una setmana clau

Cal recordar que aquesta setmana els homes d’Ernesto Valverde afronten un duel crucial per continuar vius a la Lliga de Campions. Els culers reben dimecres la visita de l’Olympique de Lió en el matx de tornada dels vuitens de final i busquen estar en el sorteig dels quarts del proper divendres. A més, el cap de setmana s’enfrontaran al Betis al Benito Villamarín en la 28a jornada del campionat de Lliga, on els blaugranes voldran marxar a l’aturada de seleccions amb –com a mínim– la mateixa distància sobre els seus principals perseguidors.

MIGUEL RUIZ / GERMÁN PARGA / VÍCTOR SALGADO - FCB


D’altra banda, pel que fa al conjunt femení, afronta també una setmana clau, amb tres partits en només vuit dies. Les de Lluís Cortés disputaran dos partits de Lliga, el primer dimarts 12 davant la Reial Societat i diumenge 17 davant l’Atlètic de Madrid, en un duel crucial per al desenllaç de la Lliga Iberdrola. I, a més, només tres dies després, torna la Champions, on les barcelonistes rebran al Miniestadi el LSK Kvinner FK (dimecres 20, 19.00 h) en els quarts de final la UWCL.

MIGUEL RUIZ / GERMÁN PARGA / VÍCTOR SALGADO - FCB

 

Qui és qui?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut