Champions femenina: Entrades anticipades des de dilluns

Champions femenina: Entrades anticipades des de dilluns

Els socis podran recollir a partir de dilluns que ve i la resta de públic, dimarts, els tiquets per al partit d’anada dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League, el 20 de març, al Miniestadi

El FC Barcelona Femení – LSK Kvinner, corresponent a l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, serà d’entrada gratuïta al Miniestadi. Els socis i aficionats que vulguin assistir al duel del dimecres 20 de març a les 19.00 hores podran recollir les seves entrades anticipades a les taquilles del Bulevard del Camp Nou o a través de www.fcbarcelona.cat.

En primer lloc, els socis del Club podran recollir les seves entrades –fins a un màxim de 6 per carnet- a partir de dilluns 11 a les taquilles del Bulevard del Camp Nou, des de les 11 hores. També es podran adquirir a través de www.fcbarcelona.cat, amb unes despeses de gestió de 0,50 €.

Posteriorment, el públic en general podrà recollir gratuïtament els tiquets –fins a un màxim de 6- a les taquilles del Bulevard a partir del dimarts 12 a les 11 hores. Al mateix temps, es podran retirar a www.fcbarcelona.cat (amb una comissió de gestió de 0,50 €).

Cal recordar que totes les persones que vulguin accedir al Miniestadi, siguin de l’edat que siguin, hauran de tenir una entrada adjudicada.

Fins al dia 20, els horaris d’obertura de les Taquilles del Bulevard seran de 10.30 hores a 18.30 hores. El mateix dimecres, entre 17 hores i 19.45 hores, s’obriran les taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

El públic que assisteixi al Barça-LSK Kvinner amb vehicle particular tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou. A partir de les 15 hores s’obriran els Accesos 7 i 14 de l’Estadi. A les 17.30 hores, noranta minuts abans de l’inici del partit, els aficionats ja podran accedir al Miniestadi.

La Lliga de Campions es reprèn després de quasi cinc mesos d’aturada. En les eliminatòries anteriors, el setembre i l’octubre, el Barça Femení es va desfer del BIIK Kazygurt del Kazakhstan i del Glasgow City escocès. És la quarta temporada consecutiva que es classifica per als quarts de final de la màxima competició continental.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut