Anadolu Efes – Barça Lassa: Topen amb l’efectivitat turca (92-70)

Els blaugranes cauen de forma clara davant un conjunt que s’ha mostrat molt encertat en atac

Superats de forma clara davant un rival molt encertat. El Barça Lassa ha caigut en la seva visita a la pista d’Anadolu Efes (92-70) en un partit en què els blaugranes han anat des de l’inici per darrere en el marcador. En el tercer període els de Svestislav Pesic s’han situat a tan sols quatre punts, però el conjunt local ha sabut reaccionar amb una major efectivitat ofensiva i anul·lant els culers en atac.

El Barça Lassa s’ha vist superat des de l’inici pel conjunt local. I és que la defensa pressionant d’Anadolu Efes ha dificultat l’atac barcelonista. El marcador s’ha mantingut ajustat fins als darrers dos minuts del període(11-10, min 8). A partir d’aquí, els blaugranes han encaixat un parcial de 13-2 que ha deixat al Barça Lassa 12 punts per sota al final dels 10 primers minuts (24-12).

Castigats en el rebot ofensiu

En el segon període els blaugranes no han acabat de trobar la fluïdesa ofensiva de manera progressiva i han topat novament amb la defensa turca. Per la seva part, Anadolu Efes ha tingut Shane Larkin com a puntual ofensiu amb 15 punts anotats a la primera meitat i el conjunt turc ha sabut aprofitar els rebots ofensius. El Barça Lassa s’ha arribat a situar 15 punts per sota en el marcador (38-25, min 16). Tot i així, uns bons darrers minuts blaugranes han permès als de Svestislav Pesic marxar al descans 42-31.

Bons minuts del Barça Lassa

Els homes de Pesic han saltat al parquet en el tercer quart amb molta intensitat i ràpidament els blaugranes han retallat diferències en el marcador fins a situar-se a quatre punts (44-40, min 24). El conjunt local ha sabut reaccionar i la diferència s’ha situat novament per sobre dels 10 punts amb un bon encert i bloquejant l’atac culer (64-53).

Deu minuts fatídics

En el darrer període el Barça Lassa ha vist com l’efectivitat local resultava definitiva, sobretot des de la línia de triple, i amb un Shane Larkin que ha anotat 37 punts. En un parcial general de 28-7 el partit ha arribat ja decidit en els darrers minuts. Tot i així, els blaugranes no han deixat de lluitar fins al darrer minut (92-70).