Partit de doble dificultat a Palma

Partit de doble dificultat a Palma

El Barça Lassa aparca les eufòries i defensa el liderat en una les pistes més complicades de la Lliga (12h, Esport3 i LaLigaSportsTV)

La Copa ja és història. Torna la Lliga i el Barça Lassa no pot fallar a Son Moix, si vol mantenir el liderat. Els de Plaza només tenen un punt d’avantatge sobre ElPozo, cinc sobre el Xota i sis sobre l'Inter quan falten set jornades per al final de la Lliga regular.

Partit de màxima exigència

El Palma Futsal és un equip que es fa fort a casa i la prova és la victòria en l’últim partit a Son Moix contra el Movistar Inter (2-1). Els mallorquins sumen vuit victòries i tres derrotes en onze partits com a locals. “És millor que ens toqui un rival molt exigent, perquè ens obliga a canviar ràpidament el xip després del triomf a la Copa; l’equip és molt conscient de la dificultat i de la importància del partit”, diu el tècnic Andreu Plaza.

Torna Esquerdinha

Esquerdinha és la principal novetat en la convocatòria de Plaza, un cop superada la lesió al bessó. En canvi, Aicardo és baixa per la lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra que es va fer en la final de Copa. Tampoc viatja per precaució Marcenio, amb molèsties al turmell dret. Plaza s’enduu tretze jugadors a Palma, i això l’obligarà a descartar-ne un de cara al partit. “Ja tenia moltes ganes de tornar amb l’equip; ens espera un partit molt intens i, si volem seguir líders, haurem de fer un partit molt complet”, avisa Esquerdinha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut