Messi supera Iniesta en partits de Lliga

Messi supera Iniesta en partits de Lliga

El crac argentí ja ha disputat 443 compromisos de Lliga, un més que el manxec i amb Xavi (505) en el punt de mira

Leo Messi no té aturador. I és que el crac argentí ja és el segon jugador del FC Barcelona amb més partits a la Lliga. Després de jugar contra el Rayo Leo Messi ha defensat la samarreta culer en 443 ocasions i ja ha superat una llegenda com Andrés Iniesta (442). Ara mateix està a 62 partits d’igualar el líder blaugrana en duels a la Lliga, Xavi Hernández (505).

Messi supera Iniesta amb 443 partits jugats a la Lliga

 

Un top-5 amb noms que han fet història

Si mirem els cinc primers jugadors d’aquesta classificació ens trobem per sota de Messi Carles Puyol, amb 392 duels, i Migueli, amb 391. Un top-5 amb noms il·lustres en la història barcelonista. Així doncs, un motiu més per destacar aquest rècord que té per davant Leo Messi: primerament superar Iniesta i, posteriorment, superar Xavi Hernández quan esdevingui el jugador amb més partits a la Lliga amb el FC Barcelona.

Pel que fa a jugadors de l’actual plantilla barcelonista amb més partits a la Lliga, cal remuntar-se fins a la posició número set per trobar Sergio Busquets, amb 337 duels. El següent és Gerard Piqué, desè, amb 303 partits a la competició domèstica. Finalment, si ens fixem en el total de partits oficials com a blaugrana Leo Messi es troba a tan sols dos partits d’igualar Andrés Iniesta (674) en la segona posició. Lidera aquest registre Xavi Hernández amb 767 partits defensant la samarreta blaugrana.

Leo Messi, Andrés Iniesta i Xavi Hernandez - MIGUEL RUIZ

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut