Els propers reptes

Els propers reptes

La primera plaça de la lliga regular i les Finals Fours de la Champions i la Copa del Rei són els objectius immediats

Després d’aconseguir guanyar la Copa d’Espanya, el Barça Lassa torna a la realitat de la lliga amb un compromís molt difícil a la pista del Palma Futsal, una de les més complicades de tot el campionat. Comença l’sprint final del campionat de lliga, amb set jornades per endavant decisives que definiran qui guanya la lliga regular i qui parteix amb avantatge de pista als playoff. Aquest és un dels principals objectius que l’equip afronta en els propers dos mesos, però no és l’únic.

La Champions, una prioritat

El Barça torna a la Final Four de la UEFA Futsal Champions per segona temporada consecutiva. Serà entre el 27 i el 29 d’abril a Almaty, i el rival en les semifinals serà l’equip amfitrió, el Kairat. Els altres dos semifinalistes són Movistar Inter i Sporting de Portugal. La Champions, que no es guanya des del 2014, és un dels principals objectius de la temporada. L’equip afronta el repte més madur que la temporada passada, però amb el handicap de la baixa de Marcenio, que ja va jugar a Europa amb l’Ugra, i també de la sanció de Ferrao, que es perd les semifinals.

La defensa de la Copa del Rei

L’altre gran repte que afronta l’equip en els propers dos mesos és la Final Four de la Copa del Rei, que encara no té seu decidida. Serà el primer cap de setmana de maig, i els rivals són Movistar Inter, Jaén Paraíso Interior i Aspil-Vidal Ribera Navarra (sorteig pendent). Atenció perquè la Final Four de la Copa del Rei arriba just la setmana següent de la Final Four de la Champions, amb tot el que això comporta tant en l’aspecte positiu com negatiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut