Sergi Samper: “Marxo sense por, però no oblidaré el club que porto al cor”

Sergi Samper: “Marxo sense por, però no oblidaré el club que porto al cor”

El migcampista català, que ha passat per totes les categories inferiors del FC Barcelona fins a arribar al primer equip, s’ha acomiadat abans de marxar cap al Vissel Kobe

Ha estat un dia especial per a Sergi Samper. El futbolista català, després de passar per totes les categories inferiors del FC Barcelona i arribar al primer equip, s’ha acomiadat del club de la seva vida en roda de premsa. Abans de marxar cap al Vissel Kobe, i després que aquest dilluns s’anunciés la rescissió del contracte del migcampista de 24 anys, Samper ha tingut paraules d’agraïment per a tothom després dels 18 anys en què ha defensat els colors del Barça.

“He passat per moments difícils, però m’he sentit molt afortunat. Ha estat una experiència de vida increïble i m’emporto el millor record de grans professionals, companys i amics. Marxo sabent que això és casa meva i que sempre serà casa meva”, ha comentat.

Jugarà al Vissel Kobe amb Iniesta i Villa

Sergi Samper marxa del Barça per acceptar formar part del Vissel Kobe japonès. El jugador ha explicat que, després de les lesions patides, vol tornar “a jugar i a gaudir del futbol” i que el projecte que li han explicat “és sòlid i ambiciós”.

Una decisió que ha pres en pràcticament una setmana: “Em van trucar per plantejar-me l’opció i totes les informacions que he anat rebent han estat molt interessants. He parlat diverses vegades amb l’Andrés Iniesta i m’ha explicat que és una Lliga molt tècnica i que m’ho passaré molt bé. També he tingut converses amb el president, Hiroshi Mikitani, el vicepresident i el director esportiu. Ja en tinc moltes ganes i estic il·lusionat”.

Tot plegat perquè creu que, per a ell, “és una grandíssima oportunitat”. “Vull provar-me, saber fins on puc arribar. Confio molt en mi i ja es veurà què passa en el futur. Marxo sense por, amb respecte, però sense oblidar d’on surto i el club que porto al cor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut