Doble victòria per seguir afrontant els reptes

Doble victòria per seguir afrontant els reptes

El masculí supera el Sòria i es queda a un punt de la permanència, el femení, guanya i es manté en el segon lloc

Importants victòries, en especial la del conjunt masculí, les dels dos primers equips del Barça de voleibol. El conjunt sota les ordres de David Lorente no va fallar en el vital partit davant el Sòria, al qual va superar per 3-1. Pel que fa a l’equip de Superlliga femenina, tampoc va fallar en el seu compromís davant l’Elx i es va imposar per 0-3 a les granadines.

A un punt de la permanència

Amb els tres punts del cap de setmana, el Barça masculí es queda a només un punt de la permanència, marcada pel Melilla amb 18 punts. Els blaugranes visitaran aquest cap de setmana el segon classificat de la lliga, l’Unicaja, en una jornada on només una sorpresa els permetria sumar.

Així i tot, les opcions del Barça no s’esfumen aquest cap de setmana, ja que els de David Lorente encara han de visitar al Melilla en l’última jornada de lliga.

Pel que fa al conjunt sota les ordres d’Hugo Gottuzo es manté en segona posició amb dos punts de marge respecte el Palmas, terceres amb 37 punts. Aquesta jornada, el Barça femení podria eliminar un perseguidor més si supera el Menorca, sisè amb 33 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut