Ensopeguen però res canvia

La derrota del Barça de bàsquet femení no repercuteix en la classificació després que el Lima i l’Añares tampoc complissin

Cara i creu per al bàsquet femení blaugrana, que després d'ensopegar a la pista de l'Ibaizabal,  va poder respirar una mica més tranquil al veure que els seus màxims perseguidor també havien fallat en els seus respectius compromisos.

Tot i el bon inici de partit, que va deixar el Barça amb un lleuger avantatge en el marcador al final del primer període (13-15), les locals van reaccionar en el segon quart per capgirar el resultat al descans (28-25), gràcies a un parcial de 15-10. Així i tot, diferència mínima que permetia al Barça mantenir-se dins del partit per afrontar una segona part completament oberta.

A la represa, l’efectivitat de les blaugranes va mancar les opcions del conjunt dirigit per Isaac Fernández. Un escàs 17 de 64 en tirs de camp, deixant l’encert en el 27%, va acabar decantant la balança a favor de les locals, les quals van patir fins el final, ja que les blaugranes sempre van tenir opció de capgirar el partit. Finalment però, l’Ibaizabal es va acabar emportant la victòria per 61-47.

Una jornada menys i segueixen en el play off

Tot i la derrota, la tercera consecutiva, el Barça de bàsquet femení manté la quarta posició de la lliga amb 13 victòries i 7 derrotes. Les de Sant Feliu empaten en aquesta posició amb l’Añares Rioja ISB (amb qui te l’average guanyat), que va caure a la pista del Segle XXI. Qui també va desaprofitar l’ocasió per aproximar-se a les blaugranes, va ser el Lima Horta que també va caure i es queda en sisena posició amb 11 victòries.

Així doncs, el Barça manté la posició de play off per vuitena setmana consecutiva quan només resten sis jornades per disputar-se.