Acord per a la rescissió de contracte de Sergi Samper

Acord per a la rescissió de contracte de Sergi Samper

El migcampista barceloní deixa el FC Barcelona

El FC Barcelona i Sergi Samper han arribat a un acord per a la rescissió del seu contracte amb el FC Barcelona.

El jugador oferirà demà dimarts 5 de març una roda de premsa de comiat a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a partir de les 13 hores. 

El Club expressa públicament el seu agraïment a Sergi Samper pel seu compromís i per la seva dedicació i li desitja sort i èxits en el futur.

La seva trajectòria com a blaugrana

Sergi Samper va debutar amb el primer equip del FC Barcelona la temporada 2014/15 en un partit de Lliga de Campions davant l’APOEL al Camp Nou (1-0). En total, ha jugat 13 partits oficials amb el primer equip: quatre la temporada 2014/15, set l’any 2015/16, un la temporada 2016/17 i un la temporada 2018/19. A més, ha guanyat una Lliga, una Champions, una Copa del Rei, un Mundial de Clubs i una Supercopa d’Espanya com a blaugrana.

El curs 2016/17, Samper va jugar com a cedit al Granada, on va disputar un total de 23 partits (22 a la Lliga i un a la Copa del Rei) i la temporada 2017/18, va estar a Las Palmas, on només va disputar cinc partits a causa d'una greu lesió que el va fer tornar a Barcelona a mitja temporada. Aquest any, el migcampista barceloní ha tingut fitxa del primer equip, on vestia el dorsal '16', i ara deixa el club de la seva vida a la recerca d'un nou repte per a la seva carrera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut