Álvaro de Arriba es proclama campió d’Europa dels 800 metres

Álvaro de Arriba es proclama campió d’Europa dels 800 metres

El blaugrana s’ha penjat la medalla d’or aquest vespre en un campionat en el qual el relleu espanyol -amb tres blaugranes- s’ha emportat la plata

El campionat d’Europa d’atletisme s’ha tancat de la millor forma possible per als atletes del Barça que representaven la selecció espanyola. A les acaballes de la competició han arribat dues medalles -un or i una plata- per a la delegació espanyola sorgides de cames d’atletes del Barça.

De Arriba, un campió anunciat

La primera en arribar ha estat la del salmantí Álvaro De Arriba que s’ha imposat en la prova dels 800 metres. El blaugrana ha plantejat la cursa amb molt de cap i a 200 metres pel final ha agafat el liderat que l’ha portat a guanyar l’or. El temps de De Arriba ha estat d’1:46:83”, suficient per millorar el bronze d’ara fa dos anys, en el passat campionat d’Europa.
El primer que ha volgut fer el nou campió d’Europa de 800 metres ha estat anunciar que subhastarà el “body” i les bambes amb les quals ha corregut la final per recaptar fons en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Búa, Erta i Guijarro, plata amb el relleu

D’altra banda, en l’última prova del campionat, tres blaugranes més -i un exblaugrana- s’han penjat la medalla de plata. Ha estat en el relleu de 4x400 metres on la selecció espanyola, formada per Lucas Búa, Manuel Guijarro, Bernat Erta i l’exblaugrana Óscar Husillos, han aconseguit la segona posició. Tots quatre han registrat un temps de 3:06:32”,  aconseguint el nou rècord d’Espanya de relleus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut