ElPozo Múrcia – Barça Lassa: Campions de Copa! (1-2)

Els gols de Ferrão i Marcenio atorguen el trofeu a l’equip d’Andreu Plaza

El Barça Lassa és campió de Copa sis anys després! El conjunt blaugrana s’ha endut la Copa d’Espanya disputada a València, després de superar el ElPozo Múrcia a la final gràcies als gols de Ferrão (min 13) i de Marcenio en el minut 30, que han tombat el gol murcià de Pito (min 25). L’equip ha completat una final molt sòlida en la qual ha hagut de treballar el triomf de valent, ja que s’ha vist frenat fins a cinc vegades pels pals per endur-se un trofeu molt desitjat.

I és que la final de la Copa enfrontava els dos equips més en forma de la temporada, i s’ha notat al parquet de La Fonteta. Ja en el minut quatre, Ferrão i Sergio Lozano havien avisat al rival de les intencions blaugrana amb dues pilotes al pal. Amb el Barça Lassa dominant l’ofensiva, ElPozo ha buscat el perill a través de la pilota aturada i Miguelín. Joselito, en el minut vuit, ha enviat el tercer xut culer al travesser, i, quatre minuts després, ha estat Léo Santana qui ha topat amb la fusta murciana.

Premi a la fe de Ferrão

I en el minut 13 ha arribat el primer gol del duel. El pivot blaugrana, l’MVP del torneig, ha robat la pilota al capità d’ElPozo prop de la porteria murciana i, amb un xut ras, ha batut Fede. Així doncs, per tercer partit consecutiu, el màxim golejador de la Lliga ha obert el marcador per als de Plaza en aquesta Copa. El gol ha consolidat el domini culer, que ha estat a punt de convertir-se en el 0-2 en una gran acció de Dyego al final de la primera part.

Reacció murciana

El conjunt càrnic ha fet un pas endavant a la represa, i Juanjo ha hagut de frenar diverses accions perilloses del conjunt de Diego Giustozzi. Però en una acció d’estratègia, Pito ha igualat el duel amb un fort xut en el minut 25.

Marcenio atorga la Copa al Barça Lassa

Però cinc minuts després, el Barça Lassa s’ha tornat a avançar. Una paret entre Marcenio i Ferrão l’ha culminat, amb un potent cacau, el ‘88’ culer per batre Fede i fer esclatar d’alegria a tots els culers presents a La Fonteta.

A quatre minuts per al final, ElPozo ha buscat l’empat amb el porter jugador (min 36). Però el conjunt d’Andreu Plaza s’ha defensat amb tot per assegurar una victòria molt dolça per al Barça Lassa. Un conjunt que trenca, d’aquesta manera, més d’un lustre sense guanyar la competició que enfronta els vuit millors equips de la primera volta de la Lliga a cada temporada.

Fitxa del partit

ElPozo, 1
Barça, 2

ElPozo Múrcia: Fede, Álex, Miguelín, Fernando, Matteus –cinc inicial– Felipe Valerio, Andresito, Fer Drasler, Pito, Xuxa, Darío.

Barça Lassa: Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo, Ferrão –cinc inicial–- Léo Santana, Boyis, Sergio Lozano, Joselito, Arthur, Marcenio.

Gols: 0-1, Ferrão (min 13), 1-1 Pito (min 25), 1-2 Marcenio (min 30).

Àrbitres: Delgado Sastre i Rabadán Sainz. Han amonestat Fede (min 4) i Joselito (min 24).