12 victòries de Messi al Bernabéu

12 victòries de Messi al Bernabéu

L’argentí és el futbolista que més vegades ha guanyat en territori blanc al segle XXI, amb nou triomfs a la Lliga, un a la Champions i dos a la Copa. El segueixen Sergio Busquets i Gerard Piqué.

L’última dècada, prodigiosa per al FC Barcelona, ha deixat grans èxits. Molts títols, però també grans exhibicions i victòries que sempre quedaran en el record, de tots colors, en totes les competicions i contra molts rivals. Guanyar el Madrid sempre és especial i, en els darrers anys, el Barça s’ha fet un fart de fer-ho al Bernabéu. De fet, des del famós 2-6 de la temporada 2008/09, s’han aconseguit 11 victòries: vuit a la Lliga, dues a la Copa i una a la Champions. I, si en la majoria d’aquests partits hi ha un denominador comú, aquest és Leo Messi.

Des que es va convertir en futbolista del primer equip, l’argentí ja ha guanyat 12 vegades en territori blanc, el futbolista que més vegades ho ha fet durant aquest segle XXI (nou a la Lliga, dues a la Copa i una a la Champions). El segueixen, com no podia ser d’una altra manera, Gerard Piqué i Sergio Busquets, amb 11. De fet, en la llista dels jugadors que han guanyat més vegades al Bernabéu, s’ha de baixar fins a la posició número 14 per trobar un futbolista que no hagi vestit mai la samarreta del Barça. És Gabi, de l’Atlètic de Madrid, amb cinc triomfs entre Lliga i Copa.

JUGADORNÚMERO DE VICTÒRIES
Leo Messi12 - 9 a la Lliga, 2 a la Copa i 1 a la Champions
Sergio Busquets11 - 8 a la Lliga, 2 a la Copa i 1 a la Champions
Gerard Piqué11 - 8 a la Lliga, 2 a la Copa i 1 a la Champions
Andrés Iniesta9 - 8 a la Lliga i 1 a la Copa
Dani Alves8 - 6 a la Lliga, 1 a la Copa i 1 a la Champions
Xavi Hernández8 - 6 a la Lliga, 1 a la Copa i 1 a la Champions
Víctor Valdés7 - 6 a la Lliga i 1 a la Champions
Puyol7 - 5 a la Lliga, 1 a la Copa i 1 a la Champions
Jordi Alba6 - 5 a la Lliga i 1 a la Copa
Sergi Roberto6 - 4 a la Lliga, 1 a la Copa i 1 a la Champions
Luis Suárez5 - 4 a la Lliga i 1 a la Copa
David Villa5 - 4 a la Lliga i 1 a la Champions
Ivan Rakitic5 - 4 a la Lliga i 1 a la Copa
Gabi5 - 4 a la Lliga i 1 a la Copa
Força Barça
Força Barça
Tanca l'article