Quarta victòria consecutiva al Bernabéu a la Lliga

Quarta victòria consecutiva al Bernabéu a la Lliga

Els culers tornen a vèncer a l’estadi del Reial Madrid per quarta temporada consecutiva i tanquen una setmana de somni a la capital

Nova victòria del FC Barcelona al Santiago Bernabéu (0-1). Guanyar el Clàssic a Madrid ja comença a ser ‘un clàssic’, i és que els barcelonistes acumulen quatre temporades consecutives guanyant al Bernabéu a la Lliga, rècord absolut de la història de la competició. I és que mai cap equip no havia aconseguit vèncer quatre vegades consecutives a l’estadi blanc. L’Atlètic de Madrid va arribar a encadenar fins a tres victòries de Lliga a territori blanc (0-1, 1-2 i 0-1) entre els cursos 2013/14 i 2015/16, però mai ningú ho havia fet més de tres.

A més, cal sumar-li també el contundent triomf aconseguit fa només tres dies en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei (0-3), que va permetre als blaugrana accedir a la sisena final de Copa consecutiva. Ara, a més, els culers superen els blancs en 12 punts a la Lliga. Sens dubte, una setmana rodona a la capital.

Una ratxa des del 2015

Al curs 2015/16, sota les ordres de Luis Enrique, els culers van aconseguir una espectacular victòria a la Lliga al Bernabéu (0-4), amb un doblet de Luis Suárez, un gol de Neymar Jr i un altre d’Andrés Iniesta. L’any següent (2016/17), els blaugrana tornarien a vèncer, aquest cop amb un triomf agònic: gol de Leo Messi en el temps afegit –que va suposar la diana 500 de l’argentí amb el Barça– per donar la victòria al FC Barcelona (2-3). El ‘10’ culer va anotar un doblet aquella nit, i, juntament amb un golàs de Rakitic, va permetre als culers sumar els tres punts.

Al curs següent, el 2017/18, i ja sota les ordres d’Ernesto Valverde, els barcelonistes van vèncer de manera clara i contundent just abans del Nadal (0-3), amb gols de Luis Suárez, Leo Messi i Aleix Vidal. I, finalment, aquesta campanya 2018/19, i després d’haver guanyat 5-1 a la primera volta i haver-los eliminat a la Copa, els blaugrana han tornat a guanyar al Bernabéu a la Lliga, aquest cop amb un gran gol d’Ivan Rakitic (0-1). Quatre triomfs de Lliga en quatre temporades consecutives, del 2015 fins al 2019. I sumant.

3200x2000-30_VICTORIES_BERNABEU-horizontal_partit2-CAT
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut