Osasuna Magna – Barça Lassa: Cap a la final de Copa! (1-3)

Els d’Andreu Plaza superen l’equip navarrès a les semifinals i jugaran la final de Copa quatre anys després

Triomf del Barça Lassa davant l’Osasuna Magna que val una final de Copa quatre anys després. Ferrao i Adolfo han estat els golejadors blaugrana mentre que Adri Ortego, cedit pel Barça, ha anotat per part dels navarresos.

El partit ha començat molt de cara pels interessos blaugranes, ja que Ferrao ha superat Asier amb un xut amb l’esquerra per inaugurar l’electrònic al minut tres (0-1). La diana del pitxitxi de la Lliga ha permès als de Plaza dominar el joc des de ben aviat, i Arthur ha estat a punt de fer el segon immediatament després del gol de Ferrao. En uns grans minuts ofensius, el Barça Lassa ha bombardejat la porteria d’Asier, que ha respòs als xuts culers de forma meritòria.

Adolfo fa justícia a l’ofensiva culer

El porter d’Osasuna Magna s’ha mostrat encert fins que al minut 15, Adolfo ha enviat la pilota a l’escaire després d’una assistència màgica de Joselito d’esperó (0-2). Tot i l’avantatge blaugrana, Juanjo, avui titular, que durant els darrers minuts de la primera meitat ha aturat amb solvència les accions ofensives del conjunt d’Imanol Arregui, mantenint la porteria blaugrana imbatuda.

El Barça Lassa no ha volgut sorpreses en la represa, i ha sortit atacant també a la segona meitat. Aicardo ha estavellat un fort xut al travesser als dos minuts de segona meitat, un ferm senyal de les intencions culers. Tot i això, el Xota ha fet un pas endavant a causa del marcador desfavorable i Saldise ha enviat una pilota al travesser. Després d’uns minuts on l’equip navarrès ha rondat els dominis de Juanjo, l’equip s’ha tornat a estirar i ha estat a punt de fer el 0-3 en una acció desviada per l’exblaugrana Rafa Usín a la seva pròpia porteria.

Arregui ha respòs amb l’entrada d’Adri Ortego, cedit pel Barça Lassa, com a porter jugador. Afortunadament pels blaugrana, Adolfo ha fet el tercer, el segon en el seu compte particular, després de definir amb un xut potent una recuperació de Ferrao. Però precisament el jugador cedit pel Barça, Adri Ortego, ha retallat distancies per l’Osasuna a falta de quatre minuts pel final. El Barça Lassa ha defensat bé els últims compassos del partit i ha evitat una possible reacció del conjunt rival.

Amb aquesta victòria els blaugrana accedeixen a la final de la Copa quatre anys després, que es jugarà demà a les 17.00h davant el Pozo.

Fitxa del partit

Osasuna Magna, 1
Barça, 3

Osasuna Magna: Asier, Araça, Dani Saldise, Rafa Usín, Bynho –cinc inicial- Juninho, Martil, E.Martel, Álex Diz, Adri Ortego

Barça Lassa: Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo, Ferrao –cinc inicial- Léo Santana, Boyis, Sergio Lozano, Joselito, Arthur, Marcenio

Gols: 0-1 Ferrao (min 3), 0-2 Adolfo (min 15), 0-3 Adolfo (min 31), 1-3 Ortego (min 36)

Àrbitres: Cordero Delgado i Martínez Flores. Han amonestat el jugador d’Osasuna Magna Álex Diz al minut 5 i al blaugrana Sergio Lozano al minut 18