2. Aicardo

ALA-TANCA

201908-Futsal-Jugadors-Web-1920x1080_01-2
Alt, ràpid i tècnic, destaca sobretot per la seva brillant cama esquerra, tota una fàbrica de gols

Jesús Nazaret Aicardo ‘Aicardo’ va néixer a Cadis el 4 de desembre del 1988. Va començar jugant a futbol sala a les categories inferiors del Tiempo Libre gadità per després passar a formar part de la plantilla del Géminis, equip en què va residir una temporada. Poc després, la temporada 2006/07, Aicardo va marxar a formar part de les files del Lobelle Santiago i aquest el va cedir al Virgili. La temporada 2008/09 finalment va retornar a la disciplina del Lobelle Santiago, que el recuperava després de la cessió de dos anys.

Aicardo va guanyar la Supercopa d’Espanya de l’any 2010 i va ser triat l’MVP. Aquella mateixa temporada (2009/2010) també va ser designat jugador revelació de l'LNFS. En l'últim curs a Santiago va acabar cinquè a la Lliga, va jugar la final de la Copa d’Espanya i va marcar 19 gols en la competició regular. Després del seu pas pel Lobelle Santiago, Aicardo va aterrar a la disciplina blaugrana al juny del 2012. Des de llavors ha guanyat tots els títols possibles a nivell estatal.

En l'àmbit internacional, el 20 de setembre del 2010 va ser convocat per primer cop amb l’absoluta d’Espanya per disputar un partit contra Guatemala, on va marcar dos gols. Des de llavors ha estat un habitual a la selecció.

PERFIL TÈCNIC

Jugador equilibrat: combina la seva alçada i velocitat per fer-se notar a la pista. Els 181 cm li permeten tenir un bon joc aeri. Destaca per la seva qualitat i velocitat, a més del seu fort xut amb la cama esquerra. Una altra característica del jugador gadità resideix en els llançaments de doble penal, ja que Aicardo era l’encarregat de llançar-los al Lobelle Santiago, el seu exequip.

Lloc de naixement
Cadis
Data de naixement
04/12/1988
Pes
67kg
Alçada
181cm

Totes les notícies

Vídeos

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut