UCAM Múrcia - Barça Lassa: Partit amb trampa

UCAM Múrcia - Barça Lassa: Partit amb trampa

Els blaugranes, després de superar el Madrid en partit d’Eurolliga, visiten un Múrcia que es troba immers en la lluita per la salvació (17 hores)

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 17 hores i en directe per Movistar + (Dial 8), la pista d’un UCAM Múrcia que es troba actualment lluitant per evitar el descens. Els blaugranes, que arriben al partit en un bon moment després de superar el Reial Madrid a l’Eurolliga, no se’n refien d’un equip que ha tingut tres setmanes per preparar el partit.

El rival

Des de fa un mes està entrenat per l’exblaugrana Sito Alonso i té en Ovie Soko i Milton Doyle els seus màxims anotadors amb 10,6 i 10,5 punts. L’UCAM, a més, compta amb jugadors experimentats com el també exblaugrana Brad Oleson, Askia Booker, Damjan Rudez, Sadiel Rojas, Kevin Tumba, Charlon Kloof Alex Urtasun i d’altres amb joventut i projecció com Cate, Radoncic o Mitrovic. Actualment té un balanç de 5-15 a la Lliga Endesa i es troba a un triomf dels llocs de permanència.

El Barça

Arriba en un molt bon moment de forma, però amb menys de 48 hores de descans després de superar el Reial Madrid en un partit d’Eurolliga molt exigent i vibrant (77-70). Els de Pesic són els líders de la Lliga Endesa amb un balanç de 18-2 i volen seguir sumant per mantenir-se en el lloc més alt de la taula amb dos triomfs de marge sobre el segon classificat. Per a aquest partit Artem Pustovyi ha tornat a la convocatòria en el lloc de Chris Singleton, que descansarà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut