Semifinals d’alt voltatge contra el Xota

Semifinals d’alt voltatge contra el Xota

El Barça Lassa té l'oportunitat de tornar a accedir a una final de Copa per primera vegada des del 2015 (19.15 h, Esport3)

La Copa d’Espanya que es disputa a València viurà aquest dissabte una intensa jornada de semifinals amb els enfrontaments Inter-ElPozo (17.h) i Xota-Barça Lassa (19.15.h). El Barça afronta el partit amb certa sensació d’“alliberació”, un cop superada la maledicció dels quarts de final després de superar el Jaén en un partit molt sòlid de tot l’equip (3-0).

El rival a les semfiinals serà el Xota, el botxí del Barça als quarts de final d’ara fa dues temporades i un dels equips més en forma de l'LNFS. Els navarresos, que són tercers a la Lliga per davant del Movistar Inter, van superar el Peníscola a la tanda de penals per accedir a les semifinals (1-1, 3-2 als penals).

En l’únic precedent d’aquesta temporada, el Barça Lassa va superar el Xota per 3-2 gràcies a una fantàstica remuntada en el tram final del partit. El premi per guanyar és el bitllet per a la Final de Copa, que seria la cinquena per al Barça i la primera des de la derrota contra el Jaén a Ciudad Real el 2015 (6-4). En les altres tres, el Barça es va proclamar campió (2011, 2012 i 2013).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut