Barça Lassa – Reial Madrid: Clàssic europeu amb un comiat de llegenda

Barça Lassa – Reial Madrid: Clàssic europeu amb un comiat de llegenda

L’acte de la retirada de la samarreta de Juan Carlos Navarro començarà a les 20:15 hores i les portes del Palau s’obriran a les 19:30h

El Palau Blaugrana viurà una nit molt especial aquest divendres amb la visita del Reial Madrid. I és que, a banda d’un dels millors partits que es pot veure a l’Eurolliga, els seguidors blaugranes d’arreu del món viuran un pre partit màgic. Abans de l’inici del partit, a les 20:15 hores, l’etern capità Juan Carlos Navarro veurà com la seva samarreta amb el dorsal 11 quedarà per sempre al lloc més alt del Palau després d’una carrera de 20 anys i 35 títols aconseguits.

Les portes del Palau Blaugrana, per afavorir i facilitar l’entrada de tots els aficionats a l’acte de la retirada de la samarreta, s’obriran a les 19:30 hores.

El rival

És l’actual tercer classificat de l’Eurolliga amb un balanç de 18 victòries i tan sols 5 derrotes. El seu màxim anotador és Anthony Randolph, amb 13,3 punts de mitjana, seguit per Sergio Llull (10,6), i Jaycee Carroll (9,9). A més, compta amb d’altres jugadors de primer nivell com Gustavo Ayón (8,7 punts i 6,3 rebots), Facundo Campazzo (9,1 punts i 4,4 assistències), Rudy Fernández, Reyes, Tavares, Taylor, Thompkins, Deck, Causeur o Prepelic.

El Barça

Arriba a aquest partit com a cinquè classificat i, després de la derrota de l’Anadolu Efes, pot empatar a victòries amb el conjunt turc si supera el Madrid al Palau. Per poder-ho aconseguir Pesic compta amb tota la plantilla i haurà de decidir abans del partit quin és el jugador que descansarà

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut