Els Juvenils A i B sumen els primers tres punts a la Lliga

L’equip de Gabri venç 0-4 a Mallorca i els nois de Quique Álvarez superen per 4-1 l’Espanyol

[[DES_1]]Aquest diumenge el dos Juvenils del Barça han aconseguit victòries àmplies i solvents en el seus respectius partits de Lliga. El Juvenil A, que avui ha arrencat la competició, ha superat còmodament La Salle per 0-4 i ha sumat els tres primers punts. D’altra banda l’equip de Quique Álvarez, el Juvenil B, ha vençut en el primer derbi de la temporada a l’Espanyol amb un gran partit col·lectiu i, d’aquesta manera, ha aconseguit vèncer en el segon enfrontament de Lliga.

Triomf del Juvenil A a domicili

El Juvenil A ha començat la Lliga 2015/16 guanyant el primer partit de la competició. Els blaugrana, que han jugat a Mallorca, s’han imposat còmodament per 0-4 a La Salle, un equip recent ascendit a la Divisió d’Honor. L’equip de Gabri ha portat el pes del partit durant la primera part i, als 29 minuts, la insistència ha tingut premi amb el gol de Marc Rio, que obria la llauna i aplanava el camí cap a la victòria. Ja a la segona meitat la superioritat del Juvenil A s’ha vist plasmada en el resultat final. Als nou minuts de la represa Carbonell ha fet pujar el 0-2 a l’electrònic i Àlex Blanco sentenciava el matx en el minut 71 amb el 0-3. El compte golejador del Barça s’ha tancat amb el gol de Carles Pérez a set minuts pel xiulet final.

El Juvenil B s’emporta el derbi

[[DES_2]]Contundent, i primera, victòria del Juvenil B a la Lliga. El calendari va deparar un derbi barceloní a la segona jornada del campionat i, aquest diumenge, els nois de Quique Álvarez han demostrat el seu potencial guanyant 4-1 l’Espanyol. La primera meitat ha estat marcada per la intensitat i el ritme alt de joc que ambdós equips han proposat i, malgrat el domini blaugrana, el gol no ha arribat. La igualtat en el marcador l’ha trencat Jaume Villar, jugador de l’Espanyol, que s’ha marcat un gol en pròpia porta després d’un malentès amb el seu porter.

A la segona meitat el Juvenil B ha estat una piconadora i tan sols ha necessitat quaranta-vuit segons per a fer el segon gol. Després d’una gran acció col·lectiva Jordi Mboula ha jugat amb Guillem que, amb una excel·lent i potent centrada rasa, ha assistit a Abel Ruiz. El mateix Abel ha estat el protagonista del 3-0. L’ariet blaugrana ha signat una magnífica demostració de potència i qualitat desfent-se de dos defensors blanc-i-blaus i cedint en safata el gol a Toldrà. El 4-0 ha arribat en una acció molt similar al segon gol però, en aquest cas i de nou, Toldrà ha estat el golejador. A les acaballes del partit l’Espanyol ha retallat distàncies des del punt de penal i ha establert el 4-1 definitiu.