Victòries de Perperoglou, Pau Ribas i Satoransky a l’Eurobasket

Victòries de Perperoglou, Pau Ribas i Satoransky a l’Eurobasket

Grècia ha superat la Croàcia de Tomic (72-70), la selecció espanyola s’ha desfet de Turquia (70-104) i la República Txeca ha vençut Ucraïna (64-78)

Tres dels quatre barcelonistes presents a l’Eurobasket han acabat la segona jornada de la competició amb triomf. El ple de victòries era impossible perquè el croat Tomic i el grec Perperoglou s’enfrontaven en el mateix parquet de Zagreb, on s'ha viscut un partit ajustat que s’ha decantat a favor dels grecs (72-70). El barcelonista Perperoglou ha despitat un total de sis minuts i ha fet una assistència mentre que Tomic ha disputat 27 minuts, temps en què ha fet nou punts i ha capturat cinc rebots defensius. Els dos jugadors tornaran a competir el dimarts: Grècia ho farà contra Geòrgia (18.00 hores) i Croàcia davant Macedònia (21.00 hores).

Espanya ha superat Turquia en un bon enfrontament de l’equip de Sergio Scariolo a Berlín (70-104). Pau Ribas, que serà blaugrana a partir d’aquesta temporada, ha realitzat un bon paper. Ha començat en el cinc inicial, ha disputat 24 minuts i ha fet 8 punts. Després d’una jornada de descans, la selecció espanyola tornarà a jugar el dimarts contra Itàlia (21.00 hores).

Satoransky, amb la República Txeca, ha aconseguit la segona victòria davant Ucraïna (64-78). El blaugrana ha estat titular i, en els 28 minuts jugats, ha fet 15 punts, ha capturat vuit rebots i ha estat l’home del seu equip que més assistències ha fet (6). La propera cita de la República Txeca és aquest dilluns davant Letònia (18.30).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut