Satoransky, un nou blaugrana als quarts de final de l’Eurobasket

Satoransky, un nou blaugrana als quarts de final de l’Eurobasket

Després de la classificació de Ribas i Perperoglou, la República Txeca ha derrotat la Croàcia del també blaugrana Ante Tomic, per un contundent 59-80, i es classifica per a la següent ronda de la competició

El sorteig de l’Eurobasket i la classificació final de la fase de grups havia decidit que dos blaugranes es veiessin les cares als vuitens de final de la competició i, per tant, no pogués ser possible un ple de jugadors del Barça als quarts. Després de la classificació de Pau Ribas, amb Espanya, i d'Stratos Perperoglou, amb Grècia, el vencedor del duel blaugrana ha estat el txec Tomas Satoransky, que ha estat un dels líders de la República Txeca, amb 10 punts, 5 rebots i 11 assistències.

Enfront, una Croàcia d’Ante Tomic -2 rebots- i de l’exblaugrana Mario Hezonja -10 punts, 9 rebots i 1 assistència- que no ha pogut vèncer una de les sensacions d’aquest Eurobasket, amb un Vesely que, com Satoransky, ha realitzat un molt bon partit (20 punts i 13 rebots).

D’aquesta manera, Croàcia queda eliminada i no podrà aspirar a ser una de les seleccions semifinalistes. Per contra, la República Txeca es jugarà ser una de les quatre millors seleccions d’Europa amb el guanyador del partit de vuitens entre Sèrbia i Finlàndia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut