Joan Creus:

Joan Creus: "Els jugadors tenen els títols a la ment"

El secretari tècnic del Barça Lassa ha passat pel plató de Barça TV per analitzar l'actualitat de l'equip abans d'iniciar la Lliga Endesa

Abans que el FC Barcelona Lassa iniciï demà el seu camí a la Lliga ACB contra el CAI Saragossa al Palau Blaugrana (19.30 hores), Joan Creus, secretari tècnic de la secció, ha repassat l'actualitat i el bon inici de l'equip: "És veritat que encara estem en pretemporada, però ens van molt bé aquests dos títols (Lliga Catalana i Supercopa d'Espanya). Les sensacions, sobretot a la Supercopa, van ser molt bones, va ser una gran posada en escena".

Encara que l'equip no va tenir sort la temporada passada, Creus ho valora com un estímul per renovar la il·lusió de la plantilla: "Els jugadors són molt conscients que no van guanyar res l'any passat en un club tan exigent com el Barça, i per això tenen els títols a la ment. Ho han interioritzat molt. Als entrenaments es nota la millora, a mesura que passen els dies notes que l'equip va millorant. Això és molt bo".

A més de l'inici esperançadori, Creus ha tingut paraules d'elogi cap a les noves incorporacions: "Crec que hem tingut la sort que les noves incorporacions s'han adaptat perfectament, han assumit els sistemes de Xavi Pascual de forma rapidíssima". Fins a set fitxatges que el secretari tècnic de la secció ha analitzat en profunditat. D'Arroyo ha destacat el seu "currículum bestial"; de Perperoglou, el seu "saber estar"; de Lawal, la seva "energia i el seu rebot en les dues cistelles", i de Pau Ribas, la seva "capacitat per adaptar-se". També ha exalçat la capacitat dels joves Vezenkov i Diagne, dels quals espera que "siguin importants per a l'equip, sobretot de cara al futur".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut