Kamil Syprzak: Expert en Kielce

Kamil Syprzak: Expert en Kielce

El pivot polonès explica com són els partits a la pista del Kielce i l’ambient amb què es trobaran els blaugranes

Kamil Syprzak viu la seva primera temporada vestint la samarreta del Barça Lassa. El pivot de Plock (Polònia) va jugar amb el seu antic equip, el Wisla de la seva localitat natal, diversos partits davant el KS Vive Tauron Kielce, i dóna les claus per al partit de dissabte a les 18 h, que es podrà seguir en directe per Esport3

Quin ambient es trobarà el Barça Lassa a Kielce?

“La gent a Kielce viu per a l’handbol. Ells donen molt de suport al seu equip i viatgen amb ell. Sempre tenen el pavelló ple, especialment davant nostre”.

Com és jugar a la seva pista?

“La rivalitat entre el Plock i el Kielce és molt gran. Sempre que he jugat a Kielce han estat partits molt durs. El partit de dissabte serà un altre partit dur, difícil i disputat. Ells són molt forts a casa i hem d’estar preparats.”

És molt diferent per a vostè anar a Kielce amb la samarreta blaugrana de quan hi anava amb el Wisla?

“És diferent respecte de quan jugava amb el Plock. Allò era més que un partit d’handbol. Amb el Barça no hi ha la rivalitat que tenen el Wisla i el Kielce, però a la pista de ben segur que serà un partit extremadament dur i difícil.”

I al davant, a la línia dels 6 metres, tindrà Julen Aguinagalde. Com veu el seu enfrontament?

“Serà dur. És un dels millors pivots del món. Jugar contra Aguinagalde és molt complicat. Ell juga dur i amb qualitat. Hem d'anar amb molt de compte amb ell a causa del fet que el Kielce juga molt amb les seves accions.”

El Barça i el Kielce

El partit d’avui serà la repetició de la semifinal de la Final a Quatre de la temporada passada, en què els blaugranes es van imposar als homes de Dujshebaev per 33 a 28, el pas previ per assolir el títol de la Champions.

En els tres partits anteriors que han jugat ambdós equips a la Champions s'han obtingut dos triomfs blaugrana i un empat. Les victòries van ser a la fase de grups 2010/11 per 26 a 33 i, a la semifinal de la Champions 2012/13, per 28-23. L’empat va ser a la tornada de la fase de grups 2010/11 al Palau Blaugrana, amb un resultat de 28 a 28.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut