Servei d'autobusos llançadores per als socis compromissaris el dia de l'Assemblea

Servei d'autobusos llançadores per als socis compromissaris el dia de l'Assemblea

El Club posarà posarà a disposició dels assistents aquest servei de transport per desplaçar-se de l’Estadi al Palau de Congressos, que donarà servei entre les 8.30 i les 18.30 hores

Diumenge, amb motiu de l’Assemblea General Ordinària, el Club ofereix als socis compromissaris un servei d’autobusos llançadores per facilitar el desplaçament fins al Palau de Congressos de Catalunya. El servei s’iniciarà a les 8.30 hores i estarà en funcionament fins a les 18.30 hores, quan està previst que l’Assemblea ja hagi finalitzat.

El punt de sortida serà l’accés 9 de l’Estadi (entrada Boulevard del Camp Nou situada a l’avinguda Joan XXIII) i els autobusos acompanyaran els compromissaris fins a l’entrada del Palau de Congressos. Els socis compromissaris que ho desitgin també podran utilitzar el transport gratuït que ofereix el Club per tornar cap al Camp Nou, on a partir de les 18.15 h començarà el partit de Lliga contra l’Eibar.

A més d’aquest servei, el Club també posa a disposició dels socis diferents zones d’aparcament gratuït per als socis compromissaris. Són el pàrquing del Palau de Congressos de Catalunya, el de l’Hotel Rei Joan Carles I i el del Parc Científic (al costat del Miniestadi). Es recomana utilitzar aquest últim, ja que és el més proper a l’Estadi i per tant del punt de sortida dels busos llançadora. Els

usuaris de qualsevol d’aquests tres aparcaments hauran d’identificar-se com a socis compromissaris a través de la carta enviada pel Club.

El servei ‘T’Acompanyem’, present a l’Assemblea

D’altra banda, el servei ‘T’Acompanyem’ estarà actiu durant l’Assemblea General Ordinària. L’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE), amb l’ajut d’un grup de voluntaris de la Creu Roja, s’encarregarà de facilitar l’accés als compromissaris amb mobilitat reduïda i donar-los el suport necessari en cas que ho requereixin.

L’Assemblea, com s’està fent en els últims anys, tindrà traducció en llengua de signes.

Altres serveis per als compromissaris

Durant el transcurs de l’Assemblea el compromissaris que ho desitgin podran utilitzar el servei de traducció simultània en castellà i anglès a través d’auriculars. A més, se’ls facilitarà aigua i s’oferirà un refrigeri durant el descans del migdia.

Finalment, amb la voluntat de donar a conèixer la campanya solidària ‘Tant se val d’on venim’ a favor dels refugiats, el Club instal·larà un punt d’informació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut