Ratificació dels darrers membres de la Junta Directiva i de la Comissió Econòmica

Ratificació dels darrers membres de la Junta Directiva i de la Comissió Econòmica

L’Assemblea dona un ampli suport als nous directius i als representats econòmics

 

En el quart punt de l’ordre del dia, l’Assemblea del FC Barcelona ha ratificat el nomenament dels nous membres de la Junta Directiva, que es van incorporar a l’equip de Josep Maria Bartomeu un cop celebrades les eleccions del 18 de juliol.

Cinc eren els membres de la directiva que havien de ser ratificats per l’assemblea. Joan Bladé, Ramon Pont, Josep Ramon Vidal-Abarca, Jordi Calsamiglia i Xavier Vilajoana han rebut el vist-i-plau dels compromissaris que han validat la seva incorporació a la Junta Directiva del FC Barcelona. Bladé, Pont i Vidal-Abarca ja havien format part de l’anterior junta i posteriorment es van quedar a formar part de la Comissió Gestora de les darreres eleccions, comissió a la que també hi era Jordi Calsamiglia. Tots ells, juntament amb Xavier Vilajona, es van incorporar a la directiva un copa passades les eleccions.

Els nous directius han estat ratificats per 617 vots a favor, 14 en contra i 55 vots en blanc.

Veure tota la Junta Directiva a aquí.

Nova Comissió Econòmica

Seguidament, en el cinquè punt de l’ordre del dia, l’Assemblea també ha ratificat el nomenament dels membres de la Comissió Econòmica,que havien estat designats a la darrera Junta Directiva celebrada el 22 d’octubre.

La Comissió Econòmica és un òrgan col·legiat de caràcter consultiu integrat per cinc socis o sòcies del Club de prestigi reconegut i experiència en la gestió econòmica i de patrimonis.

Després de la ratificació de l’Assemblea, continuen a la Comissió Econòmica, Carles Tusquets, que n’assumeix ara la presidència, i Antoni Esteve i Josep Maria Xercavins com a vocals. A aquests membres, s’incorporen ara Miquel Lladó i Joan Lluís Garcia com a nous vocals. El directiu Silvio Elías continua com a directiu assignat a la Comissió Econòmica.  

La nova Comissió Econòmica ha estat acceptada amb 594 vots a favor, 28 en contra i 64 vots en blanc.  

[[BOTOGRIS::Els membres de la Comissió Econòmica ++::http://www.fcbarcelona.cat/club/detall/noticia/membres-de-la-comissio-economica-del-fc-barcelona::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut