FC Barcelona Lassa – Panathinaikos: Primer test de nivell a l’Eurolliga

FC Barcelona Lassa – Panathinaikos: Primer test de nivell a l’Eurolliga

El Barça Lassa disputarà aquest dijous a les 21.00 hores el tercer partit de l’Eurolliga davant el Panathinaikos grec, entrenat per un exblaugrana, Sasha Djordjevic Justin Doellman, amb molèsties al genoll, serà dubte fins a última hora

El FC Barcelona Lassa disputarà aquest dijous (21.00, Esport3 / Canal + Deportes) el partit corresponent a la tercera jornada de l’Eurolliga. El rival serà un dels grans d’Europa les darreres temporades, el Panathinaikos grec. L’entrenador blaugrana, Xavi Pascual, tindrà el dubte fins a última hora de Justin Doellman, que encara no s’ha recuperat totalment de les molèsties al genoll. Els grecs, per la seva banda, han arribat a Barcelona amb la baixa de Vlado Jankovic i amb el dubte d’Ognjen Kuzmic.

El partit d’aquest dijous significarà el retorn d’un vell conegut de l’afició blaugrana, el serbi Sasha Djordjevic. L’actual entrenador del PAOK va jugar a les files del Barça durant tres temporades, en les quals va guanyar, entre altres coses, dues Lligues. Tot i això, el seu pas posterior pel Reial Madrid deixa a l’aire la rebuda que el Palau brindarà al controvertit entrenador del Panathinaikos en la seva arribada a Barcelona.

Per la seva banda, Xavi Pascual ha confirmat que el de demà “serà un partit de primer nivell europeu, de molta dificultat, contra un equip molt complet”. L’entrenador blaugrana ha destacat l’ofici i la creació dels jugadors grecs, sobretot dels bases Dimitros Diamantidis i Nick Calathes. Un dels nous fitxatges del Barça, el grec Stratos Perperoglou, jugarà contra un dels seus exequips. Per Perperoglou, l’arribada de Djordjevic a la banqueta grega ha fet que l’equip “hagi millorat tant defensivament com ofensivament”. A més, creu que el de demà “és el primer gran partit de l’Eurolliga davant un equip molt fort”.

Igualtat a l’inici del campionat

Tant el FC Barcelona com el Panathinaikos arriben a la cita amb els mateixos números: derrota en la primera jornada i victòria en la segona. El Barça va perdre el seu primer partit a la pista del Pinar Karsikaya (71-62) i, per la seva banda, el Panathinaikos va fer el mateix a la pista del Lokomotiv Kuban, líder del grup. En la segona jornada, tant el Barça Lassa com el PAOK van aconseguir el triomf: els blaugranes contra l’Stelmet Zielona Gora per 78 a 72, i els grecs contra el Pinar Karsiyaka 85-73. El partit de demà servirà per trencar la igualtat en aquest inici de la competició europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut