El Barça Lassa B supera el Bordils i s’emporta el derbi

El Barça Lassa B supera el Bordils i s’emporta el derbi

El triomf del segon equip acompanya les victòries del Juvenil, els dos cadets i l’Infantil de l’handbol blaugrana

Un bon cap de setmana per a l’handbol de formació del FC Barcelona Lassa. Els triomfs han estat la constant del cap de setmana, en què destaca la victòria del segon equip, en un dels derbis de l’handbol català

Continua la bona marxa

Si dimecres el filial blaugrana es desfeia del BM Aragó, en els setzens de final de Copa, diumenge feia el mateix a la Divisió d’Honor Plata amb l’Handbol Bordils per 35 a 29.

En el partit jugat a la Ciutat Esportiva, l'equip visitant va dominar el marcador fins al minut 10, moment en el qual el filial blaugrana va aconseguir igualar el partit (6-6) i posar-se per davant en el marcador, fet que es mantindria fins al final del partit.

El FC Barcelona B Lassa es va mostrar sòlid i contundent en defensa i, ajudat per la porteria, rebutjava els atacs visitants fent que la diferència pugés fins al 17-13 a falta d'1 minut per a la finalització de la primera part.

A la segona part, el bloc central del filial va ser un obstacle infranquejable per a l'equip gironí, que veia com els seus atacs eren repel·lits una vegada i una altra, i això feia que la renda blaugrana continués augmentant. Els de Lorenzo Rueda van gestionar en tot moment la diferència de sis gols obtinguda fins a arribar al final del partit amb el 35-29 final.

El Juvenil i l’Infantil guanyen

El Juvenil va guanyar a l’ASME per 40-13. Una primera part amb molta intensitat defensiva els va permetre marxar al descans amb un avantatge de 15 gols (20-5). La segona part va seguir la mateixa tònica, per acabar amb el 40-13 definitiu.

L’Infantil jugava a la pista de l’Handbol Martorell, on l'equip local ha començat amb molta empenta i decisió responent així als gols blaugrana. Els atacs superaven les defenses fins que un temps mort ha posat les bases defensives a lloc i ha permès als més petits de la secció marxar als vestidors amb un 13-22 al descans. 
Gràcies a la defensa i els contraatacs, l’Infantil ha obtingut la tercera victòria (19-40) d'aquesta primera fase de la Lliga Catalana.

Triomf dels cadets

Dissabte a la tarda el Cadet A va jugar a la Ciutat Esportiva contra el Sant Joan Despí A i va guanyar per 40-21; a la mitja part dominaven ja per 15-9. La setmana que ve visitaran la difícil pista del BM La Roca.

Per la seva banda, el Cadet B va fer valer la seva condició de local per superar per 43 a 32 l’Handbol Polinyà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut