Segon lliurament de les insígnies d'or aquest any

Segon lliurament de les insígnies d'or aquest any

El vicepresident primer Jordi Cardoner ha distingit un nou grup de socis amb 50 anys al Club

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous el segon acte d’entrega de les insígnies d’or del Club als socis que aquest any compleixen 50 anys de fidelitat al Barça. El vicepresident primer Jordi Cardoner ha lliurat les insígnies als 165 socis convocats en aquesta sessió dels 1.820 que la rebran en diferents jornades al llarg de la temporada.

L’acte, que ha tingut lloc a l’Auditori 1899 i que ha estat conduït per la veu de l’Estadi, Manel Vich, ha tornat a ser un esdeveniment ple d’emoció en què els socis, majoritàriament acompanyats pels seus familiars, han rebut un reconeixement als 50 anys de vida barcelonista.

Aquest ha estat el segon acte de lliurament d’insígnies d’or a aquells socis que el 1965 es van donar d’alta a l’Entitat. Aquell any va pujar notablement la massa social blaugrana gràcies a un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada que va provocar que el nombre de socis que tenia el FC Barcelona passés de 45.776 a 58.252.

Aprofitant la presència de Manel Vich com a conductor de l’acte, Jordi Cardoner li ha dedicat unes paraules recordant que fa 59 anys que es “dedica en cos i ànima al nostre club com a veu del Camp Nou”. Per la seva part, Manel Vich s’ha mostrat molt agraït del tracte que sempre ha rebut per part de l’Entitat i ha desitjat que “tots puguem seguir gaudint de ser membres d’aquest club”.

Jordi Cardoner ha volgut agrair en nom del FC Barcelona el compromís que aquests socis i sòcies van adquirir ara fa 50 anys. “El Club gaudeix actualment d’una gran fortalesa esportiva, econòmica, social i patrimonial”, ha manifestat el vicepresident primer del Barça. “Però ara fa 50 anys, quan vosaltres us vau fer socis, vivia immers en una gran crisi econòmica i va viure una temporada en blanc”, ha afegit.

Per acabar el seu parlament, Jordi Cardoner ha destacat: “En aquell moment difícil tots vosaltres vau ajudar un club que de mica a mica, i amb l’esforç de tots, s’ha convertit a dia d’avui en el més important del món. Moltes gràcies per seguir al costat del Barça després de tots aquests anys”.

Durant la temporada es continuarà convocant esglaonadament la resta de socis que compleixen 50 anys al Barça a través d’una carta en què se’ls informarà de la data en què rebran la insígnia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut