Xavi Llorens: “Després de l’empat tenim més motivació”

Xavi Llorens: “Després de l’empat tenim més motivació”

El tècnic del Femení té molt clar que “la Lliga la guanya el que no es deixa punts en camps com el de la Fundació Albacete”

Abans de viatjar a Albacete amb motiu de la vuitena jornada de Lliga, el tècnic Xavi Llorens pensava que el Femení s’ha de redimir de l’1-1 en el partit anterior davant l’Sporting Huelva. “Després de l’empat tenim més motivació. A més, sabem que la Lliga la guanya el que no es deixa punts en camps com el de la Fundació Albacete, es va veure l’any passat”, manifestava l’entrenador blaugrana.

Llorens considera “clau aprofitar les ocasions aquesta vegada, davant d’un rival supermotivat”. Avisava que la Fundació Albacete “fa mal a pilota aturada”. I afegia: “És un equip bastant ordenat, que al darrere treballa i al davant té velocitat i és descarat”.

D’altra banda, el tècnic del Femení no tem que les seves jugadores es distreguin amb el següent compromís de Champions, dimecres a Holanda. “Les jugadores van partit a partit, entrenament a entrenament. Només pensen en l’Albacete”.

Declaracions de la jugadora Gemma Gili:

“La clau és seguir en la línia del nostre joc, intentant portar el pes del partit i obrint el camp. Si tenim el control no podran contraatacar”.

“Hem vist vídeos del rival i sabem el seu potencial en l’estratègia”.

“Tot i el que diu la classificació, no hi ha cap partit fàcil. I fora de casa és encara més difícil”.

“Pensem només en la Fundació Albacete. Després ja tindrem temps per preparar la Champions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut