Grans resultats a la primera competició de la Lliga Catalana

Grans resultats a la primera competició de la Lliga Catalana

La secció de patinatge del FC Barcelona aconsegueix molts podis a la Copa Cegva de Patinatge Artístic sobre gel celebrada a Vielha

Cap de setmana molt complet per al Barça de patinatge artístic sobre gel. I és que en la primera competició de la temporada, la Copa Cegva de Vielha, els patinadors blaugrana van demostrar la seva qualitat i van començar a pujar als graons més alts del podi. A la categoria debutants Carla Sánchez i Noa Barcons van acabar en quart i cinquè lloc, mentre que en Aleví Annika Huestis va acabar en primer lloc i Meritxell Mollà, en el segon lloc del podi.

A la categoria Debs, amb els patinadors nacionals, es va fer un ple blaugrana al podi: Júlia Rodríguez, Alexandra Martínez i Berta Guinovart van pujar al podi en primer, segon i tercer lloc, respectivament. Pel que fa a Basic Novice, l’or va ser per a Erika Riera; l’argent, per a Fanny Maria, i el bronze, per a Anna Royo.

Finalment, en Novice Advanced, Ingrid Riera va acabar en primera posició, mentre que Mónica Catarralà va finalitzar tercera. La pròxima competició serà a l’Open Andorra –competició ISU Internacional–, en què el FC Barcelona comptarà amb tres patinadors: Aleix Gabara, Ton Cónsul i Mónica Catarralà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut