El Barça Lassa vol la desena victòria a la Lliga

El Barça Lassa vol la desena victòria a la Lliga

Els homes de Marc Carmona es mantenen invictes al Palau amb cinc victòries dels cinc partits disputats

El FC Barcelona Lassa jugarà divendres a les 21 h (Esport3, Barça TV i streaming per www.fcbarcelona.cat) la jornada 11 de la LNFS davant del CD UMA Antequera al Palau per sumar tres punts importants per mantenir-se al capdavant de la classificació i esperar un error del líder, el Movistar Inter, per poder situar-se primers de la LNFS.

Els de Marc Carmona es veuran les cares amb el cuer de la classificació, que acaba d’ascendir a Primera, i que només han pogut guanyar un partit i sumar dos empats aquesta temporada. Però un dels empats va ser contra ElPozo Múrcia i davant del Movistar Inter, van anar empatats fins a l’últim moment, en què els madrilenys van vèncer a les acaballes del matx.

L’UMA Antequera visitarà per primera vegada el Palau Blaugrana i l’equip ve disposat a plantar cara als de Carmona i emportar-se alguna cosa de Barcelona. L’entrenador català ja ha advertit els seus jugadors de no refiar-se dels rivals tot i la seva posició a la classificació.

El Barça Lassa, millor equip a la seva pista

Els blaugranes porten una bona línia de joc a la LNFS. Han guanyat en nou dels deu partits disputats i no s’han deixat cap punt al Palau Blaugrana, ja que han vençut en els cinc que s’han disputat fins ara. De fet, són l’equip que més gols ha marcat a la seva pista, amb 27, i el que menys n’ha rebut, amb 7. Per la seva banda, els malaguenys són el quart pitjor equip que menys gols marca fora de la seva pista. A més, el Barça Lassa és el millor equip ofensiu de la Lliga amb 55 gols marcats i la segona millor defensa amb només 26 gols encaixats.

Sense Lozano

El tècnic blaugrana podrà comptar amb tot el planter a excepció de Sergio Lozano, que se segueix recuperant de la lesió que es va produir davant del Movistar Inter. En el seu lloc, tornarà a estar el jove Esteban Cejudo, que ha estat convocat les darreres setmanes des de la baixa del madrileny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut