Buscant tres punts en una pista complicada

Buscant tres punts en una pista complicada

El Barça Lassa és el millor atac fora de casa, mentre que els navarresos són la millor defensa de la Lliga a la seva pista

El Barça Lassa jugarà dimarts a partir de les 20.30 h davant de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra el partit de la 12a jornada de la LNFS, en una pista en què els darrers anys ha estat força complicat sumar-hi victòries.

Marc Carmona ja va avisar a la prèvia del matx que els navarresos han millorat considerablement respecte a la temporada passada. La seva profunditat de banqueta ha fet que l’entrenador del Ribera Navarra compti amb més efectius de qualitat a l’hora d’afrontar cada partit. La temporada passada els dos equips es van veure fins a sis vegades amb un parcial de quatre victòries i dues derrotes favorable als interessos culers.

Els navarresos, un baluard a casa

Els locals encara no han perdut cap partit a la seva pista i en els cinc enfrontaments que han jugat davant de la seva afició, sumen quatre victòries i un empat i són juntament amb el Movistar Inter l’equip menys golejat a la seva pista amb 11 gols. Són un equip que a casa es fan forts amb el seu públic donant-los suport des del primer minut, i Carmona considera el Ciudad de Tudela un camp tan complicat com els d’ElPozo Múrcia o els madrilenys del Movistar Inter.

El Barça Lassa, el millor atac fora de casa

El Barça Lassa vol tornar a sumar de tres en tres després d’empatar la jornada passada davant de l’UMA Antequera per no perdre el ritme del Movistar Inter, situat a tres punts dels barcelonistes. Els blaugranes segueixen sent el millor atac de la LNFS amb 60 gols, amb una mitjana de 5,45 gols marcats per partit. A més, també són l’equip que més gols ha fet fora de la seva pista amb 28 i homes que estan fins cara el gol com Wilde i Aicardo amb 11 dianes cadascú, voldran seguir pel camí en la lluita del Pitxitxi. Bateria i Ferrao, que en sumen nou per barba, ajudaran els seus companys en una pista on marcar un gol és una feina molt complicada.

Trobada amb penyes de Navarra

Els components del Barça Lassa van tenir l’oportunitat de conèixer a membres de la Peña Monteagudo i de la Peña de Olite a l’hotel de concentració abans que l’equip anés a sopar. Tots els jugadors culers i Marc Carmona van passar una estona amb els blaugranes navarresos signant autògrafs i fent-se fotos amb cadascun d’ells.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut