Els 10 magnífics del Barça Lassa d’handbol

Els 10 magnífics del Barça Lassa d’handbol

Nou jugadors i el tècnic Xavi Pascual són els que han format part de totes les plantilles que han aconseguit el rècord d’imbatibilitat

El Barça d’handbol no para de sumar registres històrics. Dimecres, davant l’Abanca Ademar de Lleó, va aconseguir el triomf número 73 de manera consecutiva a la Lliga, fet que suposa el rècord d’imbatibilitat de la història de la màxima competició de l’handbol estatal. Aquesta ratxa es va iniciar a la darrera jornada de Lliga 2012/13 i anem a repassar els jugadors que han format part d’aquestes 4 temporades.

Tres jugadors de la base

Entre els nou jugadors que han format part d’aquesta fita, hi han tres jugadors crescuts a l’handbol formatiu blaugrana.

El capità Víctor Tomás, el lateral Viran Morros i l’extrem Aitor Ariño van ser jugadors de les categories de formació del FC Barcelona i ja estaven presents en el moment d’inici de la ratxa de triomfs.

Les tres esses

Saric, Sarmiento i Sorhaindo també han estat a l’equip en aquesta sèrie de triomfs consecutius.

Danjel Saric va arribar a Barcelona del San Antonio de Pamplona, Cedric Sorhaindo ho va fer del Toulouse i Dani Sarmiento de l’Ademar de Lleó per confluir a Barcelona

Un central, un esquerrà i un pivot

El central blaugrana Raúl Entrerríos és un dels homes que porta temps liderant l’atac blaugrana a ell l’acompanyen, entre la resta de jugadors que han assolit aquesta fita, un esquerrà com Eduardo Gurbindo i un pivot danès com és Jesper Noddesbo.

Aquests nou jugadors han viscut en primera persona el rècord de triomfs blaugrana des de el maig del 2013 fins al dia d’avui.

El director d’orquestra

La batuta que ha estat dirigint al Barça d’handbol durant tot el temps del rècord no ha estat un altre que Xavi Pascual. Sota la seva tutela els blaugranes ha protagonitzat aquest moment històric.

Pascual, entrenador blaugrana des de l’any 2009, porta cinc lligues seguides i dues Champions (2011 i 2014) des de la seva arribada a la banqueta del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut