Acte de reconeixement al rècord d’imbatibilitat del Barça d’handbol

Acte de reconeixement al rècord d’imbatibilitat del Barça d’handbol

En els prolegòmens del partit de dimarts al Palau Blaugrana es durà a terme un acte de reconeixement al rècord d’imbatibilitat a la Lliga estatal

Dimarts a les 20.30 h, el Palau Blaugrana acollirà el partit entre el FC Barcelona Lassa i el BM Villa de Aranda.  Els blaugranes van aconseguir el triomf 73, de manera consecutiva, a la Lliga dimecres passat a Lleó (33-37). Amb aquesta victòria, els blaugranes superaven el rècord d’imbatibilitat que tenia el BM Granollers, entre el 1969 i el 1972, de 72 partits sense perdre.

L’handbol formatiu i el primer equip, plegats en l’èxit

Moments abans de la presentació de l’equip, 73 jugadors de l’handbol formatiu blaugrana faran el passadís als jugadors del primer equip del Barça Lassa, per representar el nombre de triomfs consecutius assolits i retre homenatge a la tasca que es realitza a la base blaugrana.

Un cop finalitzi la presentació, es projectarà un vídeo homenatge per repassar com ha estat aquesta sèrie de triomfs consecutius. Els jugadors de les categories inferiors, els jugadors del primer equip i l’staff sortiran a la pista amb una samarreta commemorativa de l’efemèride.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut