XI Mostra de Nadales Blaugrana per a socis de 3 a 15 anys

XI Mostra de Nadales Blaugrana per a socis de 3 a 15 anys

El dibuix s’ha de basar en la temàtica ‘Un desig blaugrana’ i el guanyador es convertirà en la felicitació de Nadal del Club

El FC Barcelona, a través de l’Àrea Social, organitza l’XI Mostra de Nadales Blaugrana, dirigida als socis i sòcies que tinguin entre 3 i 15 anys. Es convida els socis alevins i infantils perquè enviïn un dibuix que s’inspiri en el tema ‘Un desig blaugrana’, i el millor es convertirà en la felicitació de Nadal que el Club farà servir per felicitar tots els socis, penyistes, amics, jugadors i entrenadors de tot el món.

Els socis més petits rebran una carta del FC Barcelona animant-los a participar. En aquesta missiva trobaran adjunta una plantilla –descarregable també a la zona Socis del lloc web del Club- perquè dibuixin la felicitació nadalenca. Un cop finalitzada es podrà enviar per correu postal, per correu electrònic a l’adreça oab@fcbarcelona.cat –nadala prèviament escanejada- o bé dipositar-la en una de les bústies de recollida disponibles a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Els participants tenen temps fins al 21 de novembre per fer arribar les seves nadales. Es triarà la nadala guanyadora i també les cinc millors felicitacions de la categoria infantil i les cinc millors de la categoria aleví, que es publicaran al lloc web del Club i apareixeran al videomarcador de l’Estadi en el partit abans de Nadal.

A més, la resta de felicitacions enviades pels socis més petits s’exposaran al Museu del Barça durant les festes nadalenques.

[[BOTOVERMELL::DESCARREGA’T LA PLANTILLA++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/192/848/original/FCB_ConcursoDibujosNavidad_CAT_ESP_Plantilla_Web.v1445946744.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut