La sol·licitud d'entrades per al Reial Madrid - FC Barcelona, a partir del dimarts 3 de novembre

La sol·licitud d'entrades per al Reial Madrid - FC Barcelona, a partir del dimarts 3 de novembre

Els socis disposaran de 340 entrades, que seran nominals i s’hauran de demanar omplint un formulari disponible al lloc web del Club fins al 4 de novembre

Des del dimarts 3 de novembre, a les 10 hores, i fins al dimecres 4 de novembre, a les 19 hores, els socis del FC Barcelona poden fer la sol·licitud d’entrades per anar a veure el partit de Lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, que es jugarà a l’estadi Santiago Bernabéu el 21 de novembre a les 18.15 hores.

El procés és exclusiu per als socis i en aquesta ocasió, per compliment de la normativa de la LFP, les entrades seran nominals. A les entrades apareixerà el nom del soci al qual li hagi estat assignada i, per tant, és qui haurà de fer-ne ús.

Els interessats hauran de fer la petició a través d’un formulari disponible a la secció de Socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Per a aquest partit el FC Barcelona disposarà d’un total de 500 entrades a un preu únic de 80 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (340) i les penyes (85). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dijous 5 de novembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Tot seguit, els mateixos 5 i 6 de novembre el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, quatre entrades. Cal tenir present que la recollida de l’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que, amb l’autorització corresponent, recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Entrades Madrid-FCB::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formrmlliga2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Viatge a Madrid per només 29 euros

El FC Barcelona, a través d'FCBViatges, ofereix als seus socis una opció de desplaçament a Madrid per anar a veure el Clàssic al Bernabéu. Els socis que ho desitgin poden viatjar en autocar per només 29 euros. Per als penyistes el cost és de 35 euros, i per a la resta d’aficionats és de 44 euros (entrada no inclosa en el preu). La sortida és el mateix dia del partit, dissabte, des del Camp Nou, i la tornada es realitzarà un cop finalitzi l’enfrontament. La data límit per contractar el viatge és el 18 de novembre a les 17 hores.

Per informar-se’n cal adreçar-se a fcbviatges@halcon-viajes.es, trucar al telèfon 93 521 55 19 o dirigir-se a qualsevol oficina d’Halcón Viatges o Viajes Ecuador.

[[BOTOVERMELL::PLA DE VIATGE PER A SEGUIDORS++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/193/209/original/MADRID_CAT.v1446109703.PDF::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut